Over ons

Wie is Scotty’s?

"Scotty’s" is een afleiding van "Scott" die op zijn beurt een dierbaar familielid is van Bernard en Anne, de oprichters van het kantoor.

We kozen voor een Engelse naam omdat we zelf in meerdere talen opgroeiden en zowel in het Nederlands als in het Frans werkzaam zijn.
Dit doen we in onze prachtige faciliteitengemeente Rode, in de omliggende gemeenten van Rode maar eveneens in onze lievelingsstad Brussel en haar randgemeenten.

Als gepassioneerde en ervaren vastgoedconsultants trachten we u zo goed mogelijk bij te staan om u een op maat service te bieden. We hanteren hierbij een persoonlijke aanpak.

scroll
Onze Visie

Als familiebedrijf willen wij onze waarden met u delen door u op een hartelijke manier innovatieve en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Onze belangrijkste zorg: tevreden klanten!

Het team

Anne De Lodder

vastgoedconsultant - bestuurder

Anne is economiste van opleiding en geeft u professioneel en aangepast advies. Haar veelzijdige achtergrond en vastgoedervaring helpen u verder welke uw situatie en moedertaal ook is.

Ze is gepassioneerd in de verkoop van onder meer charmewoningen, uitzonderlijke panden en residentiële woningen. Ook de huurmarkt, vastgoedinvesteringen en de juridische materie boeien haar.

Anne werkt graag haar dossiers van A tot Z af en zal u slechts loslaten eens haar missie beëindigd is. Maar boven alles hecht Anne veel belang aan een persoonlijke, vriendelijke aanpak met een kop koffie en een stuk Belgische chocolade erbij 😊. Meer details op de blogpagina.

Licentiate Handels-en Financiële Wetenschappen (EHSAL Brussel)
BIV 505657

Bernard Schreyen

vastgoedconsultant - bestuurder

Bernard komt uit een familie met een passie voor onroerend goed. Als economist van opleiding is hij gespecialiseerd in logistiek en organisatiemanagement. Nadat hij de wereld van de distributielogistiek en consultancy heeft doorlopen maakt hij net als zijn grootvader (Albert) en zijn vader (Hubert) zijn passie waar en investeert hij zoals elke goede Belg in bakstenen. Bernard is leergierig, stelt zich graag in vraag en heroriënteerde zich volledig in vastgoed.

Zijn gevoel voor organisatie, empathie, onderhandelen, proactiviteit, passie en goed humeur zijn de sterke punten van Bernard. Zijn belangrijkst doel: zijn klanten tevreden stellen met eerlijkheid, respect en passie.

Licentie in Management & Logistiek (Brussel)
BIV 514257

Onze waarden

  • Transparantie

    Luisteren, eerlijkheid en transparantie zijn belangrijke waarden waardoor een uitstekende samenwerking mogelijk wordt in alle vertrouwen.

  • Passie

    Een passie voor de vastgoedsector maar ook voor onze klanten. Wij bouwen een sterke en langdurige relatie met u op en blijven uw levenslange vastgoedpartner.

  • Professionalisme

    Wij bieden kwalitatieve en innovatieve diensten aan die aan elke situatie aangepast zijn. Bovendien volgen we voortdurend bijkomende opleidingen om aan alle vragen een juridisch correct antwoord te kunnen bieden.

your home
our challenge