Your home our challenge

Vastgoed is onze passie die we graag met u delen.

Met onze centrale ligging tussen Brussel, Vlaams Brabant en Waals Brabant, zijn we gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed in Brussel en omgeving.

Scotty’s werft aan!

Ons vastgoedkantoor Scotty’s real estate groeit… daarom zijn we in Sint-Genesius-Rode actief op zoek naar een BIV erkende vastgoedmakelaar om de regio verder te ontwikkelen (Rode – Alsemberg – Eigenbrakel -Linkebeek – Beersel – Dworp)

Bekijk de vacature

Waarom voor Scotty’s kiezen?

 • Samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van vastgoed in onze regio en omgeving.
 • We hebben een gedetailleerde kennis van contracten, fiscaliteit en wetten van toepassing op verkoop, aankoop en verhuur.
 • Door onze aanpak zal u veel tijd en geld winnen. We nemen uw vastgoedzorgen op ons.
 • Wij zijn er om uw belangen te beschermen.

Onze sterktes Over Ons

 • Competentie

  Als erkende BIV vastgoedmakelaars kennen we ons vak. We beschikken elkéén over een rijke en complementaire ervaring op verschillende vlakken: commercieel – juridisch – organisatorisch – administratief – nieuwe technologieën en communicatiemethoden.

 • Persoonlijke aanpak

  We zijn een klein maar gepassioneerd team. Bent u op zoek naar informatie, naar een woning, een investering of wenst u gewoon over immobiliën te praten,… wij staan voor u klaar!

 • Dezelfde contactpersoon

  Uw contactpersoon blijft dezelfde gedurende het hele verkoop- of verhuurproces en kent uw pand tot in de puntjes. We laten u niet los en geven u een service op maat vanaf de beginfase tot de ondertekening bij de notaris.

 • Transparantie, integriteit en discretie

  Geen beloftes die we niet kunnen waarmaken. Wij bouwen met u een vertrouwensrelatie op lange termijn met de klemtoon op professionnalisme en integriteit.

 • Innovatief

  We passen de nieuwste fototechnieken toe en maken ook gebruik van een drone, een video en/of een digitaal plaatsbezoek om uw woning optimaal weer te geven.

 • Sociale media en communicatie

  Wij analyseren op welke media uw pand zal verschijnen: Logic-immo, Immoweb, lokale geschreven pers, Luxe vastgoed, de Tijd, Immovlan, L’Eventail. We zijn ook zeer actief op sociale media: Instagram en Facebook zijn enkele voorbeelden.

Op zoek naar uw droompand

Zoekt u vastgoed? U kan ons ook een zoekopdracht naar een huis, appartement of grond toevertrouwen om u één of meerdere woningen te kunnen voorstellen die het best bij uw criteria passen.

Heeft u vragen? Aarzel niet om langs te komen of met ons contact op te nemen. We zijn er om u te helpen!

Contacteer ons