Zoek pand

Wie zoekt, die vindt!

Iedereen die ooit probeerde een huis te kopen weet dat dit tijd vraagt, veel tijd! Wij kunnen u alvast vrijblijvend advies geven. Met veel plezier doen we voor u een aantal opzoekingen.

Indien u op zoek bent naar een woning, kan u ons ook een mail sturen via de "contact" knop. Vermeld het type woning (villa, 2-gevel, appartement, …), de gemeente(n) waar u zoekt, het minimum aantal slaapkamers en uw budget (bijvoorbeeld: tussen € 400.000 en € 700.000).
Wanneer een nieuwe woning aan uw zoekcriteria voldoet, zal Scotty’s u een mail sturen om u het pand voor te stellen vooraleer het in de media gepubliceerd wordt.

scroll

Hoe het werkt

Ofwel contacteert u ons en doen wij opzoekingen in ons eigen databestand op basis van uw criteria (volledig gratis en vrijblijvend); ofwel voeren wij een gepersonaliseerde zoekopdracht uit op de volledige vastgoedmarkt en zorgen wij voor alles (zoals hieronder beschreven).

 • 1 Wat zoekt u precies?

  Samen met u definiëren we uw zoekcriteria en uw verwachtingen en helpen uw project te verduidelijken. We maken afspraken over de diensten die u wenst en ondertekenen in onderling overleg een zoekopdracht.

 • 2 Wij zoeken panden

  We voeren een intensief onderzoek uit naar alle panden die op de markt te koop staan, we doen een grondige selectie, bezoeken de panden en stellen u een korte lijst voor.

 • 3 Bezoeken en analyse

  We zorgen voor alle afspraken en voeren de tweede bezoeken samen met u uit. U wordt geïnformeerd over de sterke en zwakke punten van elke woning.

 • 4 Administratie

  Indien u uw droompand gevonden heeft, onderhandelen we met de verkoper, stellen we een aankoopbelofte op en zorgen we voor alle verdere formaliteiten. We laten niets aan het toeval over en verlossen u van alle rompslomp.

Wat verdient u eraan?

 • U bespaart veel tijd en dus geld
 • Wij bieden u panden aan die u anders nooit gezien zou hebben
 • Geen ondankbare taken (analyse van de verslagen van de algemene vergaderingen van mede-eigendom, controle van de aangevraagde documenten en cerificaten, kadastrale gegevens, stedenbouwkundige voorschriften, …)
 • Dankzij onze marktkennis en onze ervaring in het onderhandelen van vastgoedtransacties, koopt u aan de juiste prijs
 • We staan u bij van A tot Z: zowel bij de ondertekening van de verkoopovereenkomst als van de akte bij de notaris
 • Wij bieden u een service na verkoop, geven u advies in verband met de uit te voeren werken en brengen u in contact met architecten, aannemers en verhuisfirma’s
 • Vinden we uw droompand toch niet, dan bent u ons niets verschuldigd

Warning: Undefined array key

Heeft u vragen? Aarzel niet om langs te komen of met ons contact op te nemen. We zijn er om u te helpen!

Contacteer ons