verhuren

Wilt u uw pand verhuren?

We handelen alsof uw pand het onze is. Scotty’s selecteert voor u een betrouwbare huurder en zorgt voor alle administratie.

scroll

Waarom met Scotty’s verhuren

 • 1 Experten in verhuur

  Samen meer dan 20 jaar ervaring in de verhuur van huizen, villa’s, appartementen, studio's en andere.

 • 2 De juiste huurder

  We luisteren aandachtig naar u, de eigenaar en handelen volgens uw wensen. Met een gezonde intuïtie en een grondige analyse van de kandidaten vinden we voor u de juiste huurder.

 • 3 Leegstand vermijden

  Onze ervaring helpt ons de juiste huurprijs in te schatten. Zo verhogen we de kans om uw eigendom snel te verhuren. Bovendien doen we er alles voor om snel een goede huurder te vinden en leegstand te vermijden.

 • 4 Juridisch advies

  Scotty’s adviseert u welk type huurovereenkomst het best bij u past en voor welke termijn u met de huurder in zee gaat. Heeft u toch een probleem met een huurder dan vinden we samen met u de beste oplossing rekening houdend met de juridische context.

Maar verhuren betekent ook…

 • Professionele fotografie

  Aangepast materiaal, professionele fotografie, goede weersomstandigheden en zo nodig aanpassingen van de foto’s.

 • De gepaste communicatiekanalen

  Uw pand wordt gepromoot via de communicatiekanalen die voor u het meest geschikt zijn. Scotty’s doet het nodige om een grote reikwijdte aan kandidaat-huurders te bereiken.

 • Een acurate administratieve opvolging

  Wij stellen een volledig huurdossier op om over alle nodige informatie te beschikken om de kandidaat-huurders zo goed mogelijk te informeren. Wij verlossen u van alle administratieve rompslomp door alle vereiste juridische en administratieve documenten aan te vragen: EPC, huurwaarborg, registratie, …